Acasă » Anunturi » Sistemul de Informatii Schengen II

Sistemul de Informatii Schengen II

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSTITUTIA PREFECTULUI – JUDEJUL IASI
Nr. 7555
Data 23.04.2013
Nesecret/ Ex. / 2

Catre:  PRIMARIA COMUNEI DELENI

Avand in vedere cerinta Uniunii Europene, prevazuta in art. 19 din regulamentul (EC) nr. 1987/2006 al Parlamentului European si Consiliului din 20 decembrie 2006, Ministerul Afacerilor Interne, prin Directia Informare si Relatii Publice va coordona, la nivel national si va desfasura cu sprijinul structurilor subordonate campania de informare si responsabilizare a cetatenilor pe tema drepturilor privind accesibilitatea la datele personale, odata cu introducerea Sistemului Schenghen de generate a II -a ( SIS II) la nivelul spatiului european de circulate ( 9 aprilie 2013).
Scopul acestei campanii este constientizarea cetatenilor romani in legatura cu drepturile pe care le au in privinta accesibilitatii datelor datelor personale si a gradului de prelucrare a acestora la nivelul bazei de date SIS II.
In cadrul companiei, au fost realizate de catre Comisia Europeana mai multe materiale de promovare, puse la dispozitia autoritatilor nationale europene, in format electronic, astfel incat fiecare stat membru UE sa le poata distribui conform conform necesitatilor de informare existente de la nivelul opiniei publice proprii.
Astfel, pentru cresterea vizibilitafii mesajului acestei campanii in randul unui numar cat mai mare de cetateni, va adresam rugamintea de a dispune masurile necesare pentru postarea pe site-ul institutiei a banner-ului web al campaniei si a link-ului catre pliant, anexate la prezenta, in perioada 10 aprilie – 10 iunie a.c.

Prefectul Judetului Iasi
Romeo OLTEANU

Download – Sistemul de Informare Schengen II


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *